март 31, 2005

ПРЕИМУЩЕСТВА НА МУЛТИ-ЛЕВЪЛ МАРКЕТИНГА

Сравнете Мулти-Левъл Маркетинга /МЛМ/ с всички останали възможности за работа, собствен бизнес или инвестиране
МЛМ е голяма световна тенденция - около 200 милиарда долара е оборотът на МЛМ компаниите по света, броят на дистрибуторите им е над 100 милиона души, а годишният растеж е от 20 до 100%.
Възможност за всеки независимо от възраст, пол, раса, образование, опит, социално или семейно положение, бизнес или професия, минали успехи или провали. Без бързане за работа и блъскане по градския транспорт, без разправии с работници, без разходи за персонал, наеми и пр, без официално облекло, без плащане на франчайз, без следене кога сте дошли на работа.
Осигурено качествено обучение, което води до най-високо ниво на личен и професионален растеж и развитие на делови и лидерски качества. Дори само заради това обучение си струва за да се захванете с МЛМ, защото гарантирано ще станете по-добри хора.
Никакъв финансов риск. Започвате без първоначална инвестиция собствен МЛМ бизнес и освен това получавате обучение от успяващи колеги, обикновено без пари и в удобен за вас ден и час.
Работите в удобно за вас време - работите когато можете, което е особено важно за млади майки, студенти и много заети хора, на които им е омръзнало никога за нищо да нямат време. Може да работите от къщи, така че хем да си гледате децата, хем да печелите поне по 200-300 лв. Ако ходите на работа, можете да развивате бизнеса си когато искате, без той да застрашава работата ви. Нещо повече - ако сте се питали какво ще правите, ако някога ви съкратят, МЛМ е естественото и реалното решение за да не останате без доходи.
Печелите толкова, колкото заслужавате - ако развивате своя бизнес в свободното си време, 200 - 1000 лв./месец са реална заработка, а ако му се посветите изцяло, можете да печелите по 1000, 10000 и повече на месец. Няма ограничения колко да се издигнете и колко да печелите!
Работите за себе си. Сами сте си шеф. Правите каквото прецените, работите където искате и с когото искате. Доходите ви са остатъчни - щом изградите работеща група, получавате процент от оборота й цял живот. Освен това, бизнесът ви може да се предава по наследство.
Впечатляващи данъчни облекчения - легално си спестявате много данъци, защото всички ежедневни разходи могат да се осчетоводяват, а също така и пътуванията, ваканциите и т.н.
Потенциалният ви пазар е неограничен. Работите с нови, уникални продукти от най-високо качество, които никой друг не предлага и които не могат да се купят по магазините - при това без да се грижите за снабдяване, осчетоводяване, контрол, опаковка и изпращане на стоки до клиенти.
Бизнесът ви е глобален. Само физически сте в къщи. Можете да имате собствен екип от дистрибутори и клиенти във всички населени места на нашата страна, във всички страни и континенти.
Осъществявате собствените си мечти, а не разменяте живота си за пари, изграждайки чужди мечти. Вашето време и вашият живот са на ваше разположение. Успехът ви идва в резултат на работа в екип, а не чрез мъчителна борба с конкуренцията. Получавате голямо морално удовлетворение като помагате на хората да подобрят здравето си и да постигнат финансова свобода.
Живеете като богат човек, но без натоварването, стреса и отговорностите, които обикновено са свързани с парите. Можете да си позволите много повече развлечения, пътешествия, време за семейството и за срещи с приятели.
Свободни сте!