март 31, 2005

ИСКАТЕ ЛИ ДА УСПЕЕТЕ В МЛМ?

1. Изберете подходящата фирма и останете с нея цял живот.
Фирмата е подходящата за вас, ако отговорите с Да на следните два въпроса: 1) Ако не беше възможността да се изкарват пари, щях ли пак да си купувам тези продукти? и 2) Ако само ползвах продуктите, без да мога да печеля от тях, щях ли да съм толкова развълнуван от ползата им, че да споделям опита си с всички наоколо? Ако не сте влюбени в продуктите, едва ли ще можете успешно да ги разпространявате!
2. Инвестирайте 10-15 часа седмично, една събота месечно и един уикенд на три месеца през следващите 1, 3 или дори 5 години, за да развиете бизнеса си.
Ако следвате доказаната система за успех на вашите добре печелещи спонсори, тогава трябва да печелите толкова добре, че да не се налага да работите нещо друго. След това за вас няма граници! Е, ако вашата фирма не предлага такава система, значи трябва да ви светне червената лампичка…
3. Споделяйте бизнеса с приятели, роднини, съседи, колеги и познати.
Разказвайте истории, показвайте възможността. Печелете доверие. Разберете какво им липсва, за какво мечтаят. Питайте ги дали са готови да започнат отново да следват мечтите си. В края на краищата един МЛМ лидер продава повече надежди и мечти, отколкото продукти и услуги!
4. Избягвайте всички други предложения и хората, които ви ги предлагат - особено ако ви кажат, че ще забогатеете за един месец.
Макар и на последно място, това е може би най-важно! Помнете, че ако НЕ ВИ КАЖАТ, че са ви необходими поне 1, 2 или 3 години за изграждане на бизнеса, това вероятно не е бизнес, а мръсна игра, на която едва ли бихте желали да се хванете.